Hæklerier

Birte Gerckens ♥  gods.fruen

At hækle er min nyeste hobby.

Jeg troede ikke jeg kunne lære det. Men da jeg knækkede koden for at læse hækleopskrifter gik det egentlig stærkt. Jeg startede i sommeren 2017 og nu kan jeg godt finde på at hækle på et projekt allerede inden morgenmaden står på bordet. Jeg slapper af og jeg kan være kreativ, samtidig med at være social med resten af familien. Det har være lidt svært da jeg kun sad bag symaskinen.

Jeg har ikke fundet interesse i at hækle tøj - endnu. Man ved jo aldrig. Jeg skal helst lave overskuelige projekter, som ting til pigernes legekøkken, tasker og pynt/nips.

I løbet af 2017 var min yngste datter Johanna tilknyttet 2 dagplejemødre.

De skulle begge ha' en julegave fra hende. Først 8 dage før jul fik jeg ideen. De skulle have en sangkuffert hver. Der blev hæklet i døgndrift og inspirationen til indholdet er hentet på Pinterest, hvor man virkelig kan finde meget når man søger på sangkuffert. Jeg havde svært ved at beslutte mig, men endte med 2 lidt forskellige kufferter. Begge faldt i god jord.

En rigtig god gaveidé, som jeg helt sikkert kan finde på at give igen. Men næste gang må jeg nok hellere være i lidt bedre tid :)

Det hæklede legekøkken:

Ideen er hentet i bøgerne: "Et hæklet teselskab" og "Den hæklede isbutik" af Kreadeluxe. Jeg fandt bøgerne da jeg var på "Kreative Dage" i Fredericia i oktober 2017.

Alene deres stand indbød til leg og børnene havde svært ved ikke at se standen som et sted at drømme sig hen og lege.

I foråret 2018 var jeg selv på et lille håndarbejdsmarked, hvor jeg havde kreeret lidt til børnenes legekøkken. Til stor glæde for de små, der var afsted med deres mødre og bedstemødre.